Doneer nu!

Help als bedrijf

Helpen als bedrijf restovanharteDraag bij aan de leefbaarheid van uw stad of wijk en werk tegelijk aan de maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf. Bovendien brengt samenwerken met Resto VanHarte u en uw medewerkers zingeving en teambuilding.

Hoe kunt u helpen?

Resto VanHarte biedt u als bedrijf de mogelijkheid maatschappelijk betrokken ondernemen in de praktijk te brengen. Er zijn veel mogelijkheden om als bedrijf te helpen:

  • Stel uw medewerkers in de gelegenheid vrijwilligerswerk te doen in een Resto. 
  • Organiseer een maatschappelijk verantwooord bedrijfsuitje, goed voor de teambuilding zie team-uitje voor uw medewerkers
  • Laat uw bedrijfsfeestje cateren door Resto VanHarte
  • Stel uw expertise beschikbaar (bedrijfsvoering, financieel, ICT, marketing/communicatie)
  • Koop een diner cadeaubon met uw bedrijfslogo
  • Wij stellen een financiële bijdrage zeer op prijs

Meer weten?

Resto VanHarte heeft de ANBI-status hetgeen betekent dat uw donatie/kostenpost aftrekbaar is. Wilt u meer weten over maatschappelijk betrokken ondernemen met Resto VanHarte? Neem dan contact op met Margo Adrichem of Renske Westerhof afdeling Communicatie, via communicatie@restovanharte.nl.

Onze huidige bedrijfssponsors

Logo ChaudfontaineChaudfontaine
Chaudfontaine, het mineraalwatermerk van Coca-Cola, is sinds 2018 onze samenwerkingspartner. Chaudfontaine maakt ontmoetingsdiners mogelijk en sponsort daarnaast door het leveren van mineraalwater tijdens festivals en barbecues. Ook zijn er veel medewerkers van Chaudfontaine die zich inzetten als vrijwilliger. 


rabobanklogoRabobank
De Rabobank ondersteunt Resto VanHarte op lokaal niveau. Zij hebben meerdere thema-avonden mogelijk gemaakt, bijvoorbeeld  inspirerende avonden over een gezonde leeftijl en voeding, hartverwarmende mantelzorgdiners en bijzondere integratiediners. Ook zijn er medewerkers van de Rabobank die vrijwilligerswerk doen in de vorm van een bijzonder teamuitje bij Resto VanHarte.

Heembouw logoHeembouw
Resto VanHarte werkt al jaren samen met Heembouw. Medewerkers van Heembouw helpen vaak met hun team bij Resto VanHarte avonden en grote events. Resto VanHarte kan ook altijd een beroep doen op de expertise van Heembouw bij verbouwingen en bouwplannen. 

 
Van der Steenhoven advocatenVan_der_Steenhoven_advocaten
Huisadvocaat Van der Steenhoven advocaten adviseert Resto VanHarte op ondernemingsrechtelijk gebied.

 

KRO-NCRV

KRO-NCRV streeft, net als Resto VanHarte, naar een maatschappij waar mensen weer omkijken naar elkaar. Daarom organiseert KRO NCRV fondsenwervende met haar leden. Ook organiseert de KRO- NCRV diners in samenwerking met Resto VanHarte. In 2019 vinden er op 30 Resto VanHarte locaties Joris’ Kerstboomdiners plaats voor 3000 mensen totaal. Ook brengt de KRO-NCRV het thema ‘omkijken naar elkaar’ regelmatig onder de aandacht in haar eigen media.

 

ING
ING logoDe ING ondersteunt Resto VanHarte met lokale acties en crowdfunding. Ook zijn er medewerkers van de ING die vrijwilligerswerk doen in de vorm van een bijzonder teamuitje bij Resto VanHarte.

 

REDEVCO

Redevco maakt zeventien edities van Dans VanHarte mogelijk in Amsterdam. Dans VanHarte is een coproductie tussen Resto VanHarte en mini-evenement Het DansPaleis. Samen organiseren zij diner-dansants voor 60 plussers in de regio Amsterdam. Redevco foundation HR RGB

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact