Kok voor Resto VanHarte vrijwilligersplek / participatieplek

Heb jij een passie voor koken? Kan jij met minimale middelen een fantastisch driegangendiner bereiden, samen met vrijwilligers met verschillende achtergronden? Dan is Resto VanHarte op zoek naar jou! Meld je nu aan als kok voor Resto VanHarte.

Omschrijving

Resto VanHarte organiseert lekkere en betaalbare driegangendiners voor buurtbewoners. Iedereen is welkom om samen te eten en elkaar beter te leren kennen. De drijvende kracht achter Resto VanHarte zijn de vrijwilligers in de keuken en bediening. Aan hen biedt Resto VanHarte kansen voor een zinvolle actieve rol in de samenleving en de mogelijkheid om zich te ontplooien.

Werkzaamheden

De kunst is om een heerlijk, gezond én betaalbaar driegangenmenu samen te stellen. Je bereidt de maaltijd in een team van vrijwilligers in de keuken. Je doet inkopen en verdeelt de keukenwerkzaamheden binnen het team. Je wordt in je werkzaamheden ondersteund en gecoacht door professionals van Resto VanHarte.

Vaardigheidseisen

Uiteraard mag een passie voor koken niet ontbreken! Enige kennis van het koksvak heeft onze voorkeur. Samenwerken is een groot goed bij VanHarte. We zoeken daarom vooral TEAMPLAYERS die zich thuis voelen in de wereld van VanHarte.

Bijzonderheden

Alle kennis van twaalf jaar ervaring van Resto VanHarte is gebundeld in de VanHarte Academie. Resto VanHarte biedt haar vrijwilligers de kans om diverse trainingen te volgen aan de VanHarte Academie. Na de trainingen weet je bijvoorbeeld alles van voedselveiligheid (het HACCP diploma), gezond budget koken en representatief koken.

Interesse? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, ik heb interesse in een vrijwilligersfunctie:

* verplichte velden

Voor vrijwilligers is het gebruikelijk dat een VoG wordt aangevraagd.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact