Doneer nu!

Kok voor Resto VanHarte

Heb jij een passie voor koken? Kan jij met minimale middelen een heerlijk driegangendiner bereiden, samen met vrijwilligers met verschillende achtergronden? Dan is Resto VanHarte op zoek naar jou! Meld je nu aan als kok voor Resto VanHarte

Omschrijving

Resto VanHarte organiseert lekkere en betaalbare driegangendiners voor buurtbewoners. Iedereen is welkom om samen te eten en elkaar beter te leren kennen. De drijvende kracht achter Resto VanHarte zijn de vrijwilligers in de keuken en bediening. Aan hen biedt Resto VanHarte kansen voor een zinvolle actieve rol in de samenleving en de mogelijkheid om zich te ontplooien.

Werkzaamheden

De kunst is om een heerlijk, gezond én betaalbaar driegangenmenu samen te stellen. Je bereidt de maaltijd in een team van vrijwilligers in de keuken. Je doet inkopen en verdeelt de keukenwerkzaamheden binnen het team. Je wordt in je werkzaamheden ondersteund en gecoacht door professionals van Resto VanHarte.

Vaardigheidseisen

Uiteraard mag een passie voor koken niet ontbreken! Enige kennis van het koks vak heeft onze voorkeur. Samenwerken is een groot goed bij VanHarte. Je bent sociaal en vriendelijk en een echte teamplayer.

Bijzonderheden

Alle kennis van meer dan 13 jaar ervaring van Resto VanHarte is gebundeld in de VanHarte Academie. Resto VanHarte biedt haar vrijwilligers de kans om diverse trainingen te volgen aan de VanHarte Academie. Na de trainingen weet je bijvoorbeeld alles van voedselveiligheid (het HACCP diploma) en gezond budget koken.

Interesse? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, ik heb interesse in een vrijwilligersfunctie:

{chronoforms}vrijwilliger{/chronoforms}

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact