Nieuwe Rotterdamse en Amsterdamse Resto’s

opening adam oostMet een knallend feest, eindigend in een heuse polonaise onder Amsterdamse samenzang, ging onlangs een zesde Resto in Amsterdam van start. Resto VanHarte zit al op vijf locaties, verspreid door de stad; twee in Noord, twee in Zuidoost en één Nieuw West. En nu is er dan ook een Resto in Oost. In Rotterdam werden twee nieuwe Resto’s geopend: in de Provenierswijk en in Vreewijk. Op de laatste locatie werken leerlingen van het Startcollege Zadkine met veel plezier in de keuken. Het Resto in de Provenierswijk zit vanaf dag één elke avond vol.

Meer gasten aan tafel
Resto VanHarte wil graag meer gasten aan tafel. Waarom? Heel simpel. Omdat we weten dat aan de gezamenlijke eettafels van Resto VanHarte bruggen worden geslagen tussen culturen, generaties en maatschappelijke posities. Het gaat in  de Resto’s niet alleen om het avondeten; de buurtfunctie en de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, zijn voor de gasten minstens zo belangrijk. In 2016 hebben we ons in meer steden en buurten gevestigd. En daar gaan we in 2017 mee door. We willen laten zien hoe je saamhorigheid kunt creëren.

“Eenmaal aan tafel ontstaat vanzelf een prettig gesprek.”
Restomanager George Kanis heeft ontzettend veel zin om er wat van te maken in Amsterdam Oost. “Iedereen is bij ons van harte welkom, ook als je niet uit de buurt komt. Ons streven is om mensen met verschillende culturele achtergronden in ons Resto te krijgen. En mensen die niet snel naar een restaurant gaan vanwege de hoge kosten of mensen die alleen thuis zitten. Ook studenten zijn bij ons van harte welkom. Eenmaal aan tafel met een lekkere maaltijd, ontstaan de prettige gesprekken vanzelf. Daarnaast is het Resto ook een leuke, leerzame plek om werkervaring op te doen, stage te lopen of om als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan een betere buurt.”

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact