Koningin Máxima opent 50ste Resto in Lelystad

kaarsjes uitblazen Maxima Resto VanHarteDonderdag 20 april opende koningin Máxima het 50ste Resto in Lelystad. Bekijk nu de video van de feestelijke opening.

Het 50ste Resto is een KinderResto. Tijdens de opening lieten de kinderen aan koningin Máxima zien wat ze in het KinderResto geleerd hebben op het gebied van gezonde leefstijl en voeding. De koningin sprak met vrijwilligers, medewerkers en relaties en opende het Resto samen met de kinderen. Als officiële afsluiting van het KinderResto programma ontvingen de kinderen het KinderResto certificaat uit handen van de burgemeester. Hart van Nederland maakte een leuk filmpje.

Met de opening van het Resto in Lelystad is Resto VanHarte inmiddels vertegenwoordigd in vijftig wijken in Nederland. Een enorme groei sinds de oprichting in 2005. En het einde is nog niet in zicht. Ons doel is dat Resto VanHarte op veel meer plekken in Nederland van grote betekenis kan zijn. Wij willen een samenleving zonder sociaal isolement, waarin iedereen meedoet, ongeacht leeftijd, afkomst of geloof.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact