Resto VanHarte werkt samen met betrokken ondernemers

350 ABN.onboarding Adam Noord2Regelmatig ontvangen de Resto’s vrijwilligers uit het bedrijfsleven, die als team iets voor de samenleving willen doen. Dit doen de bedrijfsvrijwilligers in het kader van teambuilding, maar ook in het kader van zingeving.
Zo ontvangt Resto-medewerkster Doke Hoekstra jonge teams van ABN AMRO die, binnen hun introductieprogramma ‘ABN AMRO onboarding’, met elkaar op pad gaan. Doke: “Ze draaien een dag mee in één van onze VanHartelocaties, wat tot nu -van beide kanten- als zeer positief en leerzaam ervaren wordt. Juist vanwege de informele sfeer op de werkvloer en in de keuken, is het leuk om te zien hoe snel de meesten van hen een switch maken en zich gezamenlijk op het bereiden van een lekker driegangenmenu storten.”

De soep op smaak maken
“Tijdens hun kantoorwerk zijn ze individueel bezig met getallen en cijfers. Bij Resto VanHarte staan ze opeens met elkaar te overleggen hoe de soep het best op smaak te maken is. Daarmee wordt de spanning van een uitdagende baan omgezet in lol, liefde en contact. Soms maken ze tussendoor een quiz of kleine presentatie, om de gasten 's avonds een beetje kennis te laten maken met hun vakgebied. Dat wordt door onze gasten zeer gewaardeerd”, aldus Hoekstra.
Wilt u meer lezen over de ervaringen van de ABN AMRO onboarding teams? Klik hier.
Wilt u als bedrijf ook zo'n leuk teamuitje organiseren? Klik hier.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact