Resto VanHarte organiseert sociale foodfestivals in Enschede en Amsterdam

Samen met sociale eetinitiatieven uit de buurt organiseert Resto VanHarte deze week twee sociale foodfestivals; Heel Enschede Kookt! en Heel Mokum Kookt! Voor beide festivals is de toegang gratis en zijn de gerechten betaalbaar. Zo kan iedereen gezellig aanschuiven. In juni dit jaar organiseerde Resto VanHarte het eerste sociale foodfestival van Nederland in Alkmaar onder de noemer Heel Alkmaar Kookt!: hét foodfestival voor iedereen. Het was een enorm succes; bijna tweeduizend bezoekers genoten van speciale gerechten, live muziek en leuke workshops. Deze week zijn dus Enschede en Amsterdam aan de beurt. 

HAK2

Heel Mokum Kookt!

Op zondag 17 september vindt van 14.00 -20.00 uur ‘Heel Mokum Kookt!: hét foodfestival voor alle Amsterdammers’ plaats in het Erasmuspark in Amsterdam. Meer dan twintig sociale eetinitiatieven doen mee. Er is live muziek van onder andere afro-fusion band Makali Sounds, rock coverband The Dirty Secrets, jazzcombo Crabfeathers en electro-acoustic dance band de Bunga Bunga Experience. Voor de kinderen is er een springkussen en zijn er creatieve activiteiten en workshops zoals cupcakes versieren en koken. Het belooft een bruisende dag te worden, met een vleugje cultuur.  

 

Heel Enschede Kookt!

Resto VanHarte Enschede organiseert op vrijdag 15 september van 16.00 tot 19.00 uur ‘Heel Enschede Kookt! hét foodfestival voor iedereen’. Deelnemende initiatieven zijn: Bak & Braat, Eetsoos Power Royael, Buurtkamer Vleeschouwerij, Radar, Eetsoos Lonneker en nog veel meer. Er is muziek en entertainment van onder andere Jerry Kroezen alias Porgje. Iedereen is welkom om hier samen te eten, elkaar te ontmoeten en elkaar te leren kennen. Schuif gezellig aan!

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact