Taak Resto VanHarte in Arnhem volbracht

vanharte onzemissieOp donderdag 8 maart zijn de gasten en het vrijwilligersteam van Resto VanHarte in Arnhem op de hoogte gesteld van het feit dat Resto VanHarte haar taak in Arnhem als volbracht ziet.

Met deze stap biedt Resto VanHarte de ruimte aan nieuwe lokale eetinitiatieven. Deze ontwikkeling sluit aan op de wijkgerichte aanpak van de gemeente Arnhem. Resto VanHarte is drie jaar geleden een samenwerkingsverband met de gemeente aangegaan waarin zij  de decentralisatie voorbereidt naar wijken en wijkbewoners op  het gebied van sociale cohesie, zorg voor ouderen en de gezondheid van kinderen. Uiteraard zal Resto VanHarte op verzoek van de gemeente en lokale partijen beschikbaar blijven om met haar kennis en ervaring de lokale sociale eetinitiatieven te ondersteunen.  

De beëindiging van de activiteiten in Arnhem valt samen met het vertrek van de twee professionele trekkers Allon Cheng en Noortje Verhoeven sinds 1 januari 2018. Jarenlang waren zij hét gezicht van Resto VanHarte. Zij hebben wijkbewoners en wijkorganisaties bij elkaar gebracht aan de eettafel en zich ingezet voor de gezondheid van zowel oudere als jonge Arnhemmers. Dankzij hen is Resto VanHarte verankerd in diverse wijken in Arnhem. Ook de vele vrijwilligers hebben een waardevolle bijdrage kunnen leveren en zijn een hecht team. Resto VanHarte wil bij deze iedereen enorm bedanken voor hun inzet.

Het vertrek van Resto VanHarte gebeurt niet stilletjes. Iedereen is van harte welkom op de speciale laatste avonden waarin afscheid wordt genomen van alle gasten en vrijwilligers op: 

22 maart in Presikhaaf, Arentheem College
28 maart in Elderveld, de Gaanderij
13 april in Schuytgraaf, Buitenplaats

Resto VanHarte wil deze locaties ontzettend bedanken voor hun jarenlange gastvrijheid.

Ga naar de reserveringssite of bel 0900 900 3030 Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (35 cent per gesprek) om te reserveren.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact