Gezond in de Buurt bij Resto VanHarte

Deze zaterdag is het Wereldgezondheidsdag. Resto VanHarte wil een gezonde voeding en leefstijl promoten bij jong en oud. Daarom organiseren we de komende week in heel Nederland Resto-avonden rondom het thema Gezond in de Buurt. Bijna alle steden doen mee.

In onze buurtrestaurants werken we samen met lokale partners om invulling te geven aan het thema Gezond in de Buurt. Deskundigen op het gebied van gezonde voeding en leefstijl zoals lifestyle coaches, medewerkers van gezondheidscentra en wijkteams schuiven dan ook aan tijdens het diner. Ook  aanbieders op het gebied van sport en bewegen zoals dans-, wandel-, yoga- en walking voetbalclubs presenteren zich aan de buurt en bieden proeflessen of workshops aan. Iedereen is welkom en iedereen kan meedoen.

Gezond in de Buurt kleinResto VanHarte Alkmaar en Amsterdam pakken het groots aan met Het Gezondheidsplein in Alkmaar en het Gezondheidsfestival in Amsterdam-Oost. Het Gezondheidsfestival wordt georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Amsterdam en in het kader van de Ontbijtkrachtweek krijgen 400 kinderen hier een speciaal ontbijtpakket. Luister voor meer informatie over het festival naar Amsterdam FM.  

Maar er is nog veel meer! Benieuwd wat er bij jou in de buurt te doen is? Kijk op de reserveringssite en meld je aan!

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact