Magazine met hoogtepunten uit 2017

350 online jaarverslagResto VanHarte heeft 2017 afgesloten. Wat was het een bijzonder jaar met prachtige resultaten. We hebben de highlights van 2017 samengevat in een online magazine. Lees over de opening van het 50ste  Resto door Koningin Máxima, over de groei van KinderResto, over het succes van de social foodfestivals, maak kennis met onze ambassadeurs Joris Linssen en Fred Beekers en nog veel meer!

We gaan door
Mede dankzij uw bijdrage heeft meer dan de helft van onze gasten in 2017 bij Resto VanHarte nieuwe vriendschappen gesloten. Maar liefst 62% van onze vrijwilligers heeft via Resto VanHarte de kans gegrepen om zich te ontwikkelen.Uw bijdrage was daarin onmisbaar. Net zo onmisbaar als de tomeloze inzet van onze vrijwilligers en medewerkers die het hart en de ziel van Resto VanHarte vormen. En we gaan door. Omdat het nodig is, omdat er nog teveel mensen buiten de boot vallen. Door ouderdom, door ziekte, door verkeerde afslagen of door waar hun wieg stond. Voor hen willen wij een veilige en warme plek in de buurt zijn.

Wilt u een volledig inzicht in de resultaten die we bereikten in 2017? Download dan ons jaarverslag en jaarrekening 2017

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact