Leer je Landgenoten Kennen

Ansichtkaart Leer Je Landgenoten Kennen blanco versieContact zoeken met landgenoten met een andere culturele of etnische achtergrond kan je wereld verrijken. Maar iemand zomaar ontmoeten is niet altijd makkelijk. Leer Je Landgenoten Kennen, een initiatief van de stichting Eén Land Eén Samenleving, brengt landgenoten samen aan de eettafel van Resto VanHarte.

Aan tafel met landgenoten bij Resto VanHarte
Bij de Leer-Je-Landgenoten-Kennen diners ontmoet je mensen die je in het dagelijks leven niet snel tegenkomt, maar wel zou willen leren kennen. Aan tafel ontstaan mooie gesprekken en zo ontdek je misschien dat het beeld dat je altijd had over de cultuur van de ander eigenlijk anders is dan je dacht. Misschien vind je overeenkomsten of begrijp je nu beter waarom je gesprekspartner bepaalde dingen doet. Zo leer je je landgenoten kennen en wellicht ontstaat er een nieuwe vriendschap.

Meld je aan en ga samen dineren bij Resto VanHarte
Dankzij de samenwerking tussen stichting Eén Land Eén Samenleving en Resto VanHarte vindt het diner plaats in een Resto VanHarte bij jou in de buurt. Je meldt je via www.leerjelandgenotenkennen.nl aan voor een diner met een andere landgenoot. Vul op de website simpelweg je naam, adres en contactgegevens op en vertel wie je graag zou willen ontmoeten. Het vrijwilligersteam van Leer Je Landgenoten Kennen gaat dan voor jou op zoek naar een gesprekspartner. Dit kan even duren, maar uiteindelijk wordt er altijd iemand gevonden. Jullie ontvangen dan elkaars contactgegevens om een afspraak te plannen waar en wanneer jullie het beste uitkomt.
Wil jij nu ook ervaren hoe het is om een andere landgenoot te leren kennen? Meld je dan aan op www.leerjelandgenotenkennen.nl.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact