Resto VanHarte organiseert Feest van de Verbinding

Het Danspaleis fotografie Anne Smeets lowresBij Resto VanHarte draait het om de ontmoeting. In onze buurtrestaurants is iedereen welkom om aan te schuiven en mee te doen. Daarom organiseren wij zaterdag 15 september speciaal voor 800 Amsterdamse ouderen een spetterend theaterdiner, in samenwerking met het Danspaleis en het Vergeet Me Niet Theater in de Beurs van Berlage.  Aanleiding voor het feest is het 115 jarige jubileum van de beurs die hun ruimte deze dag geheel belangeloos aanbiedt voor dit Feest van de Verbinding. 

Samen eten verbindt, theater inspireert en dansen doe je samen
Minister Hugo de Jonge van het ministerie van VWS verzorgt de opening van het theaterdiner. Vervolgens genieten de gasten van een muzikale reis langs klassiekers en hits van nu over liefde, vriendschap en ouder worden door Fred Butter. Na de voorstelling serveren vrijwilligers van Resto VanHarte een driegangendiner met een nostalgische twist. We sluiten de avond af met het Danspaleis, een dansfeest voor iedereen die van swingen houdt. Televisiepresentator en Resto VanHarte ambassadeur Joris Linssen is gastheer tijdens het driegangendiner. Kijk voor meer informatie op www.feestvandeverbinding.nl

Vrijwilligers gezocht voor Feest van de Verbinding!
Wat kun je doen?

Vrijdag 14 september (09.00 -18.00) We zoeken nog vrijwilligers voor klaarmaken van de zalen. Hierbij kun je denken aan het klaarzetten van de tafels, stoelen en het opdekken van de tafels.

Zaterdag 15 september (14.30 - 22.00) Diner crew: Het dinerteam is verantwoordelijk voor alles wat bij het serveren van de maaltijd komt kijken. Het serveert het voor-, hoofd- en nagerecht en drankjes.

Zaterdag 15 september (11.00 - 17.00) Dialoog team: Het Dialoog team is verantwoordelijk voor de ontvangst van deze gasten, het serveren van de lunch en het serveren van een drankje na de bijeenkomst.

Zaterdag 15 september (14.00 - 22.00) Achter de Schermen Team: Het team is verantwoordelijk voor alles wat er achter de schermen tijdens het feest gebeurd.

Uiteraard heb je tussendoor een pauze en voor lunch en/of diner wordt gezorgd. Na afloop van het programma is er een gezellige nazit voor alle vrijwilligers.

Geef je op door een e-mail of whatsapp te sturen naar Liesbeth Elberse l.elberse@restovanharte.nl, 06 1108 6281. Geef hierbij aan welke dienst je kunt draaien, Je kunt ook als groep meedoen.

Partners als de Gemeente Amsterdam, Albert Heijn, het Van Gogh museum en het GVB maken de organisatie van het feest mogelijk.

Deelname aan de Dialoog van de Verbinding is op uitnodiging. Voor het Feest van de Verbinding kunnen op dit moment geen kaarten meer besteld worden. Heeft u interesse om het Feest van de Verbinding bij te wonen? Geef dan uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en het aantal kaarten (à 10 euro per kaart) door voor de reservelijst aan Michelle Schoenmaker, m.schoenmaker@restovanharte.nl.

feest van de verbinding liggend website

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact