Team Venlo winnaar landelijke Cook Off

WinnaarsWoensdag 3 oktober organiseerde Resto VanHarte een kookwedstrijd voor haar vrijwilligers: de derde editie van de Resto VanHarte Cook Off. Tien vrijwilligersteams uit heel Nederland gingen de strijd aan met elkaar om het Gouden Schort. Met deze kookwedstrijd biedt Resto VanHarte het talent dat zij in huis heeft een podium. Het Resto VanHarte-team uit Venlo won de wedstrijd overtuigend met een bijzonder menu.

Veel respect voor de deskundigheid
De jury bestond dit jaar uit Felix Wilbrink, culinair journalist, Susan Aretz, kookboekauteur, Hester Oppedijk Van Veen, foodstyliste en Jonathan Zandbergen, Chef van restaurant Merlet in Schoorl. Jonathan: “De jury heeft in totaal dertig gerechten geproefd. Het is niet zo makkelijk om in korte tijd zulke fantastische gerechten te bereiden. Daarom hebben we veel respect voor jullie allemaal. Er waren comfortabele hoofdgerechten, elegante voorgerechten en desserts die zo op de kaart kunnen van een professioneel restaurant. Tilburg zette een saté op tafel met uitstekende specerijen, Den Bosch kwam met een zeer origineel dessert, maar de winnaar is Resto VanHarte Venlo. Daar staat heel wat ervaring in de keuken en dat konden we terugzien in de gerechten. Jullie hebben veel laten zien in een korte tijd en dat is erg knap!” Resto VanHarte Haaglanden won voor de tweede keer de Gouden Spatel, een prijs voor het team dat zich het beste houdt aan alle regels voor hygiëne en voedselveiligheid.

jury3

Bij Resto VanHarte zit je niet alleen aan tafel
Felix Wilbrink sloot de dag af met de woorden: “Ik zat onlangs in een sterrenrestaurant, waar buigende obers zachtjes tegen je praten. Het eten was subliem, maar ik zat alleen aan tafel en was ongelukkig. Hier krijg ik ook heerlijke gerechten, maar ik kan genieten. Want ik zit niet alleen aan tafel.” De Cook Off 2018 werd mede mogelijk gemaakt door Chaudfontaine.

 

team den haag

 

 

 

 

 

 

Team Resto VanHarte Den Haag won de hygiëne prijs

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact