Partnership tussen Resto VanHarte en Chaudfontaine

350 ChaudfontaineOp 24 september ruilden twaalf medewerkers van Chaudfontaine hun bureau in voor schorten en koksmessen om te helpen bij Resto VanHarte. Zij gingen aan de slag met de voorbereiding van een diner op een Restolocatie in Rotterdam-Noord. Deze sfeervolle middag en avond luidden meteen de samenwerking tussen Chaudfontaine en Resto VanHarte in.

Handen uit de mouwen steken
Onder leiding van horecamanager Lyda Labbaci gingen de ‘Chaudfontainers’ enthousiast aan de slag. Natuurlijk was er ook genoeg tijd om in gesprek te gaan met de mensen die deze avond centraal stonden; de gasten. Ook dit is waar de avond om draait, een goed gesprek en het gevoel er helemaal bij te horen.

Samenwerking Resto VanHarte en Chaudfontaine
Met de combinatie van lekker eten en kwalitatief mineraalwater is een samenwerking tussen Resto VanHarte en Chaudfontaine gestart. Chaudfontaine levert een financiële bijdrage waarmee onder meer 500 ontmoetingen op Restolocaties kunnen plaatsvinden. Ook steunen zij Resto VanHarte tijdens extra activiteiten zoals het Social Food Festival en de Cook-off. Lianne Zevenbergen houdt zich bezig met de coördinatie van vrijwilligerswerkprojecten voor medewerkers en vertelt hierover: “Het is belangrijk dat we als bedrijf maatschappelijk betrokken zijn en dat onze collega’s actief betrokken zijn bij onze samenwerkingen. Daarom mag vanaf 2018 iedere medewerker zich twee dagen per jaar inzetten als vrijwilliger voor één van onze partners. Met Resto VanHarte hebben we een ideale en zeer sympathieke partner gevonden en ik weet zeker zij in de komende tijd op de hulp van veel collega’s kunnen rekenen!”

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact