Nieuwe Bazen (18-27 jaar) gezocht voor traineeship sociaal ondernemen!

Nieuwe Bazen gezocht 3Nieuwe Bazen – het jongerenproject van Resto VanHarte – is van start! Met een traineeship worden jongvolwassenen in Rotterdam, Groningen, Zwolle en Enschede opgeleid tot sociaal ondernemer. Met Nieuwe Bazen geeft Resto VanHarte 15 jongvolwassenen de kans om, onder professionele begeleiding, alle facetten van het sociaal ondernemerschap te leren. Samen creëren zij een inspirerende ontmoetingsplek waar ALLE jongeren in de stad welkom zijn. Voor Groningen is de reactietermijn inmiddels gesloten, maar jongeren uit Rotterdam, Zwolle en Enschede kunnen zich nog aanmelden!

Ontmoetingsplek voor jongeren, mét een maaltijd
Bij Nieuwe Bazen vragen we niet om diploma’s, wél om motivatie en inzet. Jongeren die zijn geselecteerd worden door Starters4Communities, Menea en een teamcoach van Resto VanHarte getraind en begeleid op alle vlakken van sociaal ondernemerschap. Zes maanden lang buigen de trainees zich over het opzetten van een toffe ontmoetingsplek in de stad, waar ALLE leeftijdsgenoten zich welkom voelen. Het staat vast dat er een maaltijd is, immers samen eten verbindt als geen ander. Parallel aan het opzetten van de nieuwe ontmoetingsplek werken deelnemers een eigen bedrijfsplan uit waarmee ze na afloop van het traineeship de arbeidsmarkt op kunnen. Ook worden zij individueel gecoacht en gestimuleerd om hun talenten te ontwikkelen.

Selectiedag Groningen  en Nieuwe Bazen gezocht voor Rotterdam/Zwolle/Enschede
De aanmeldperiode voor Groningen is inmiddels verstreken. We zijn blij met de respons! Woensdag 6 maart komt een diverse groep van +/- 25 jongeren bijeen voor een selectiedag. Deze dag staat in het teken van verschillende (groeps)opdrachten en spelvormen gericht op teambuilding, communicatie en samenwerking. Aan het eind van de dag worden de 15 jongeren geselecteerd die daadwerkelijk kunnen starten met Nieuwe Bazen Groningen. Voor Rotterdam en Zwolle wordt er nog actief geworven. Ken je potentiële Nieuwe Bazen uit deze steden? Jongeren uit Rotterdam kunnen zich tot 18 maart aanmelden via de website. Jongeren uit Zwolle hebben hier tot 4 april de tijd voor. Eind maart gaat ook de campagne voor Enschede live; nog even geduld dus, maar houd onze website en sociale media – kanalen in de gaten!

Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie over Nieuwe Bazen en om je aan te melden kun je terecht op onze website: www.nieuwebazen.nl en volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn. Heb je een vraag die niet wordt beantwoord of wil je met ons in contact komen? Stuur dan een e-mail naar debaas@nieuwebazen.nl.

Resto VanHarte ontwikkelde Nieuwe Bazen in het kader van de maatschappelijke diensttijd, een pilot van de overheid met als doel jongeren meer te betrekken bij de maatschappij door passend vrijwilligerswerk voor hen te ontwikkelen. Nieuwe Bazen wordt mede mogelijk gemaakt door de financiering vanuit ZonMW. Kijk ook op www.nieuwebazen.nl of kijk op

Instagram
Facebook
LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact