Tweejarig jubileum Resto VanHarte feestelijk gevierd

Resto VanHarte Amsterdam Oost bestaat twee jaar en dat werd afgelopen dinsdag feestelijk gevierd in Grand Café Genieten. De opkomst was hoog: zo’n 140 mensen genoten samen van een lekker, gezond en betaalbaar driegangendiner. Stadsdeelvoorzitter Amsterdam Oost Maarten Poorter zette de aanwezige vrijwilligers in het zonnetje en bood hun namens Resto VanHarte een voorjaarsstukje aan. Ook voor Maud (69) was het een bijzonder moment: zij was de 10.000ste bezoeker van Resto Amsterdam Oost en kreeg daarom een dinerbon cadeau. Maud: "Ik vind het hier heel fijn. De vrijwilligers en het personeel van Resto VanHarte doen veel moeite om het ons naar de zin te maken."

Sommige vrijwilligers zijn er al bij vanaf het begin, zo ook Sharifa Goedkoop: "Het is hier altijd gezellig, ook vind ik het leuk om te communiceren met nieuwe mensen. Als het kan, blijf ik nóg 2 jaar!" Ook Jan (77) is erbij vanaf de start. Jan:"Ik kom hier al twee jaar en ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Ik ben er elke week en ik heb verschillende mensen leren kennen. Ik heb hier echt een vriendengroep gevonden."


Tweejarig jubileum kleinTijdens het eten was er muziek, van onder andere Theo van het Hert, Maarten Huygens & Octav Popa. Ook Jopie (82) genoot weer deze avond. Sinds 8 jaar is zij alleen en via mond-tot-mondreclame leerde ze Resto VanHarte kennen. Jopie: "Ik kom hier elke week. Het is ontzettend fijn dat Resto VanHarte er is. Ik kijk er echt naar uit om hier naartoe te gaan en ik ga altijd blij naar huis. Ook buiten deze avonden spreek ik mensen, die ik tijdens de resto-avonden heb ontmoet. Heel bijzonder vind ik dat."

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact