Amsterdamse ouderen vieren de vrijheid tijdens speciale editie Dans VanHarte

Zo’n 60 Amsterdamse ouderen genoten op bevrijdingsdag samen van een speciale editie van Dans VanHarte: een vrijheidsmaaltijd met dans in Grand Café Genieten in Amsterdam-Oost. Het was een bijzondere middag. Resto VanHarte serveerde deze keer een heerlijke lunch en vervolgens kreeg De PlatenDraaier van Het Danspaleis iedereen de dansvloer op met muziek van de sterren van weleer. Een prachtige manier om de vrijheid te vieren.

Handjes in de lucht kleinDe komende maanden vindt Dans VanHarte plaats op verschillende locaties in Amsterdam. Elk diner dansant start met een swingend dansfeest en eindigt met een heerlijk driegangendiner. Bij elke editie van Dans VanHarte staat de ontmoeting centraal, immers dansen doe je samen en eten verbindt. Alle 60-plussers in de regio Amsterdam zijn van harte uitgenodigd zich aan te melden voor een onvergetelijke middag en avond.

Kijk op www.dansvanharte.nl voor meer informatie, de agenda en voor aanmelding. Dans VanHarte wordt mede mogelijk gemaakt dankzij Redevco.

Kijk hier voor een impressie van Dans VanHarte: https://youtu.be/-q4ZboIW9kY

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact