De Race tegen de Eenzaamheid in Lelystad

Prijsuitreiking lelystadOp 25 april 2019 vond in Lelystad de Race tegen Eenzaamheid plaats. In Lelystad is 40 procent van de mensen eenzaam. Reden genoeg om daar iets tegen te doen en dat vond Kartcentrum Lelystad ook. De eigenaar van het kartcentrum, Chris Snoek, nam daarom het initiatief voor deze middag. Chris gaf bij de BedrijfsKring Lelystad (BKL) aan dat hij graag deze kartrace wilde organiseren onder de ondernemers van Lelystad, via een bedrijfsbezoek van de BKL.

Het kartcentrum organiseerde vervolgens de gehele race, was gastheer en heeft de gehele catering verzorgd. De opbrengst van deze dag ging naar Resto VanHarte. Geweldig!
Alle leden van de BKL konden zich als team inschrijven om zo geld op te halen voor Resto VanHarte. Uiteindelijk deden er zo’n 20 teams mee en streden zij in een kart om de snelste tijd. De winnaars werden getrakteerd op een fles champagne en uiteraard eeuwige roem. Kartcentrum Lelystad en Hajé Restaurant sloten de dag af met een heerlijke barbecue.

Uiteindelijk werd er een prachtig bedrag van €1285,- opgehaald, gedoneerd door alle deelnemers van de race. Zes bedrijven mochten zich na deze middag ook nog rekenen tot de ‘Club van 100’. Zij doneerden namelijk €100, of meer-. Dit waren BKL, Kartcentrum Lelystad, Hajé Restaurant, Dutch Event Carpets, BTV en Rijvaardigheidscentrum Lelystad. Hun namen zullen op het grote hart in Resto VanHarte Lelystad te bewonderen zijn.

Het was een gezellige dag met een nog gezelliger eindresultaat. Bedankt voor dit mooie initiatief, Kartcentrum Lelystad!

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact