Gezellig Gedichtendiner in Lelystad

Op dinsdag 14 mei vond in Resto VanHarte Zuiderzee (Lelystad) een Gedichtendiner plaats. Dit was een thema-avond, als aanvulling op de resto-avonden.

Aan de gasten was gevraagd om een eigen gedicht te schrijven en voor te dragen. Er waren drie aanwezigen zo dapper om dit uiteindelijk ook te doen. Het was mooi om te zien hoe verschillend ieder gedicht was. Bedankt voor jullie bijdragen!gedichten klein

Ook was de stadsdichter Thomas Gerla uitgenodigd. Ondersteund door de muziek van pianist Gijs Murray droeg hij een aantal van zijn gedichten voor. De muziek was echt een toevoeging, want Thomas zijn gedichten kwamen hierdoor nog beter uit. Mocht u Gerla nog willen aanschouwen als stadsdichter, dan bent u helaas te laat. Volgende week wordt er namelijk een nieuwe stadsdichter gekozen. Het Gedichtendiner was dus een prachtige afsluiting van zijn 2-jarige stadsdichterschap.

Uiteraard werd er ook een gezonde driegangenmaaltijd geserveerd, en deze werd weer met veel enthousiasme ontvangen. Wederom een geslaagde avond in Lelystad!

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact