Doneer nu!

Generatieproeverij bij Resto VanHarte

Elkaar beter leren kennen en meer begrip voor elkaar; daar draaide het om tijdens de Generatieproeverij bij Resto VanHarte Lelystad afgelopen week. Jong en oud gezamenlijk aan tafel, in gesprek over wat ze in elkaar waarderen, wat hen aan elkaar stoort en wat ze mogelijk samen kunnen doen. 120 buurtbewoners troffen elkaar tijdens de buurtbarbecue voor verschillende generaties. Een lekker zonnetje, heerlijk eten, gezellige muziek en een goede sfeer zorgden voor een mooie, zomerse ontmoeting.

buurt bbq 2 juli dansende vrouw en jongere kleinToneelgezelschap Droog speelde ‘generatieconflicten’ uit waarna de gasten via inspringtoneel konden meepraten. Deze ontmoeting werd mede mogelijk gemaakt door Rabobank Flevoland, Mensen maken de Buurt en door samenwerking met Jongeren maken de stad en de Luisterlijn.

Resto VanHarte verzorgt iedere dinsdagavond -met een zomerstop tussen 23 juli en 27 augustus - een driegangendiner in wijkcentrum Zuiderzee of wijkcentrum De Dukdalf. Iedereen is van harte welkom om gezellig aan te schuiven. Graag reserveren via https://reserveren.restovanharte.nl/. Bij Resto VanHarte horen buurtbewoners wat er te doen is bij hen in de wijk. Zo zijn er themadiners en regelmatig komen maatschappelijke organisaties vertellen over mooie initiatieven in Lelystad. Vervoer hoeft geen probleem te zijn; dat kan heel goed via de vervoersregeling van Automaatje (via Welzijn) waar mensen zich voor 30 cent per km. kunnen laten vervoeren. 

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact