Buurtbarbecues bij Resto VanHarte

Ook deze zomer organiseert Resto VanHarte weer buurtbarbecues in (bijna) heel Nederland. Iedereen is welkom om mee te helpen en mee te eten. Dbbq Alkmaar kleine eerste barbecues hebben reeds plaatsgevonden; in onder andere Den Haag, Zwolle en Groningen genoten buurtbewoners samen van heerlijke barbecuegerechten, muziek en gezelligheid. In Lelystad ontmoetten jong en oud elkaar tijdens de Generatieproeverij: een gezellige barbecue met discussie, theater en muziek. In Middelburg organiseerde Resto VanHarte samen met andere organisaties in de wijk een multicultureel wijkfeest. Resto VanHarte verzorgde hier heerlijke multiculturele gerechten voor een kleine prijs en er waren verschillende optredens gedurende de dag. 

Heel de zomer zijn er op verschillende plekken in Nederland buurtbarbecues. Zo staan er de komende weken in Alkmaar, Amsterdam, Enschede, Den Haag, Venlo, Utrecht en Dordrecht barbecues gepland. In Alkmaar vindt de buurtbarbecue plaats op een hele bijzondere plek: in de Blindentuin Heukelshof. Deelnemers kunnen hier niet alleen samen eten, maar onder leiding van Natuurgidsen van het Natuur Instituut ook een wandeling door de Blindentuin maken.

Houd jij van lekker eten en wil je nieuwe mensen leren kennen? Meld je aan voor de barbecues via https://reserveren.restovanharte.nl/ en doe mee!

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact