Resto VanHarte buurtbarbecue Leiden Noord groot succes

Buurtbbq Leiden 18 juli 2019 Marieke vd PlaatBuurtgenoten ontmoeten, genieten en dansen

Op 18 juli schoven 80 buurtgenoten in Leiden Noord gezellig aan bij een heerlijke Multi-Culti buurtbarbecue, georganiseerd door sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte. Een mix van bewoners van allerlei achtergronden en leeftijden leerden elkaar kennen, gingen met elkaar in gesprek of dansten op muziek van zanger Eelco.

Mediterraanse barbecue

De buurtbarbecue had een mediterraans tintje. Zo konden de gasten onder andere genieten van lamsschouder en een couscoussalade van gegrilde groente die door de vrijwilligers samen met chefkok Alex de Groot werden bereid. De salades en vegetarische hapjes werden gesponsord door Supermarkt Hoogvliet. De muzikale omlijsting is verzorgd door Muziekcentrum Leiden Noord en Eelco.

Samen eten

Een van de gasten zegt: “Dit is gewoon zo gezellig en het eten is fantastisch lekker en ook nog eens halal. De hele buurt zou dit moeten weten.” Marieke van der Plaat, Restomanager in Leiden, is heel blij met het succes. “We willen laten zien dat samen eten, ook met onbekenden, gewoon ontzettend gezellig is. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en wat je reden ook is om te komen eten. Resto VanHarte is een plek waar iedereen mag aanschuiven voor een lekker en gezonde driegangendiner!” In de zomervakantie is Resto Het Gebouw om de week open. En voor het najaar hebben ze nog meer leuke buurtevenementen in gedachten. Voor tijden en reserveren kijk op reserveren.restovanharte.nl of volg Resto VanHarte Leiden op Facebook.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact