Doneer nu!

Jong en oud schuift aan bij Maggi tijdens buurtdiners van Resto VanHarte in Amsterdam & Lelystad

Grote Kom Erbij DinerVan 30 september tot en met 8 oktober organiseren sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en Nestle’s Maggi diners voor jong en oud in Amsterdam en Lelystad. Deze hele week kunnen bewoners op verschillende plekken genieten van een betaalbaar driegangendiner, inclusief een heerlijke Maggi-soep. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven!

Resto VanHarte en Maggi hebben een gezamenlijke missie van het creëren van verbinding middels de (soep)maaltijd. De ontmoeting staat dan ook voorop tijdens het diner. Dus heb je behoefte aan gezelschap, zin om (betaalbaar) uit eten te gaan of wil je nieuwe mensen leren kennen? Meld je aan!

Samen eten voor de prijs van één

Samen eten is gezelliger. Daarom eten twee personen voor de prijs van één tijdens het Maggi ontmoetingsdiner. Voorwaarde is dat minimaal één van de twee nog niet eerder bij Resto VanHarte heeft gegeten.

Joris Linssen speciale gast tijdens diners

De kick off van de ontmoetingsdiners vindt plaats op 30 september in Amsterdam Nieuw-West in het Calvijn College. Het belooft een bijzondere avond te worden met tv-presentator en Resto VanHarte ambassadeur Joris Linssen als speciale gast. Hij is ook aanwezig bij het diner op 2 oktober in buurthuis de Meeuw in Amsterdam Noord. De diners vinden plaats op de volgende data en locaties:

  • Calvijn College op Pieter Calandlaan 3 in Amsterdam Nieuw-West op maandag 30 september & 7 oktober;
  • Wijkcentrum Zuiderzee op Waddenlaan 1 in Lelystad op dinsdag 1 oktober;
  • Grand Café Genieten op Oranje Vrijstaatplein 2 in Amsterdam Oost op dinsdag 1 oktober;
  • Buurthuis De Meeuw op Motorwal 300 (hoek Meeuwenlaan) in Amsterdam Noord op woensdag 2 oktober;
  • De Flevopoort op Kramatplantsoen 101 in Amsterdam Oost op donderdag 3 oktober;
  • Buurtcentrum Holendrecht op Holendrechtplein 38 in Amsterdam Zuidoost op dinsdag 8 oktober.

De diners starten om 18.00 uur. Inloop is vanaf 17.30 uur. Graag reserveren via 0900 900 3030 (35 cent/gesprek) of via reserveren.restovanharte.nl. Wil je zeker zijn van een plek, reserveer dan zo snel mogelijk.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact