Doneer nu!

Feestelijke opening Resto VanHarte in De Reeshof

opening HeyhoefResto VanHarte Tilburg opende afgelopen vrijdag 4 oktober 2019 een nieuwe locatie in de wijk De Reeshof. Wethouder Esmah Lahlah verrichte de feestelijke opening van deze vierde locatie in Tilburg. Zij genoot zichtbaar van deze gezellige avond: “Onder het genot van een hapje en drankje ontstaan altijd de mooiste gesprekken, en daar ben ik altijd heel blij mee.” Buurtbewoners, van jong tot oud, bezoekers van het boekenspektakel van de bieb en vertegenwoordigers van wijkorganisaties, zorgden voor een gezellige mix van gasten. De heerlijke driegangenmaaltijd, verzorgd door vrijwilligers en Resto VanHarte-kok Gino Capone, maakte het feest compleet.

Wijkbewoners leren elkaar kennen
“Eigenlijk gaat het bij Resto VanHarte niet alleen om eten, maar juist om ontmoeten en meedoen,” zegt Manita Rovers, Restomanager van Resto VanHarte Tilburg. “In de wijk De Reeshof organiseren we de ontmoetingsdiners in samenwerking met o.a. ContourdeTwern. Buurtbewoners kennen elkaar vaak niet. Daar willen wij verandering in brengen door samen te eten. Resto VanHarte is trouwens ook een leuke plek om vrijwilligerswerk te doen. We haken met onze Resto avonden aan op de reeds bestaande activiteiten in wijkcentrum Heyhoef, maar ook organiseren we speciale thema-avonden en evenementen. Hierdoor is er voor alle bewoners van de wijk wel een aanleiding om op vrijdag aan te schuiven om van het heerlijke gezonde maaltijd met een mooi gesprek te gaan genieten.“

Resto VanHarte is vanaf nu elke vrijdag geopend in het wijkcentrum Heyhoef in De Reeshof. Aanvang 17.30 en het diner start om 18.00 uur. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek). Het driegangendiner is altijd vers, gezond en betaalbaar. Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk dat voldoening schept? Kom langs of geef je op bij Restomanager Manita Rovers, via m.rovers@restovanharte.nl of 06 46474708.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact