Kersthartjesactie 2019: meer dan 600 maaltijden mogelijk gemaakt

VvdH RvH AlkmaarAfgelopen december startte Resto VanHarte voor de derde keer de hartjesactie. Door een of meerdere hartjes aan te schaffen konden mensen een financiële bijdrage leveren aan onze driegangendiners. Op deze manier bezorgden zij een ander een fijne avond met een diner en nieuwe ontmoetingen.

Veel betrokken particulieren én bedrijven deden mee. Facilicom Foundation verdubbelde zelfs het aantal hartjes dat door Facilicom medewerkers werd gekocht. Er werden niet alleen hartjes besteld, maar ook cheques overhandigd. Zo maakte uitzendbureau Olympia door een gulle bijdrage meer dan tweehonderd diners mogelijk in Amsterdam en Den Haag.

De actie was een groot succes. In totaal kunnen hierdoor meer dan 600 mensen genieten van een sfeervol en gezellig diner. Vooral voor mensen met weinig contacten zijn deze diners zeer waardevol. Het is een gezellige, laagdrempelige manier om nieuwe mensen te leren kennen. Immers, samen eten verbindt.

Resto VanHarte wil iedereen die heeft bijgedragen aan de hartjesactie via deze weg hartelijk bedanken. Ook de berichten, die bij de bestellingen binnenkwamen, waren hartverwarmend: 'Mooi initiatief', 'Veel succes!' en 'Resto VanHarte steun ik van harte, dank aan alle vrijwilligers!' zijn enkele mooie voorbeelden hiervan. Het was ontzettend leuk om te lezen dat de actie zo goed ontvangen werd.

Mocht u nog een hartje willen aanschaffen, dan kan dat nog steeds via onze webshop. Ook eenmalig doneren is mogelijk.

Foto: Vincent van den Hoogen

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact