Doneer nu!

Samenwerking Resto VanHarte & de Voedselbank in Enschede

Enschede voedselbankdinerIn Enschede is er sinds vorig jaar een fijne samenwerking tussen Resto VanHarte en de Voedselbank. Iedere week kan de Restomanager verse producten, zoals vlees en vis, ophalen bij de Voedselbank. Hiermee kan dan een heerlijk driegangendiner gemaakt worden voor de gasten. Om de vrijwilligers van deze voedselverstrekker hiervoor te bedanken organiseert Resto VanHarte Enschede twee keer per jaar een diner voor hen.


Op 16 januari 2020 was er zo’n ‘voedselbankdiner’. Zo’n 50 vrijwilligers van de Voedselbank en zo’n 50 gasten van Resto VanHarte genoten deze avond van een viergangendiner. Dit diner werd, zoals gewoonlijk, verzorgd door de vrijwilligers van Resto VanHarte. Het menu bestond uiteraard uit producten die afkomstig van de Voedselbank waren.

Jan Sijbom, Restomanager in Enschede, vond het een zeer geslaagde avond: “Deze avond was echt bedoeld als bedankje richting de Voedselbank en dan is het natuurlijk ontzettend leuk om te merken dat ze zo’n leuke avond hebben gehad. Sommige vrijwilligers gaven zelfs aan dat ze nog wel eens terug gaan komen. Daar doen we het voor natuurlijk!” Ook is hij erg blij met de samenwerking: “Iedere week ga ik langs om vis, vlees, maar ook groenten op te halen. Hier baseer ik dan het menu op. En heel belangrijk: we gaan voedselverspilling tegen.”

Wil je ook eens komen eten bij Resto VanHarte Enschede? Of in een van onze andere locaties door heel Nederland? Dat kan! Reserveer via https://reserveren.restovanharte.nl of bel naar 0900 900 3030 (ma t/m vrij van 9.00-12.30 uur).

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact