Doneer nu!

Resto VanHarte te gast bij Koffietijd

Resto VanHarte was in de afgelopen week twee keer te zien bij Koffietijd met de actie Ik-kook-VanHarte-voor-jou. Ik kook van harte voor jou is een initiatief van Resto VanHarte en MAGGI. Met de actie verbinden we mensen die graag hun lievelingsmaaltijd koken met gasten van Resto VanHarte uit de buurt. Door voor elkaar te koken, komen mensen met elkaar in contact. Het recept voor een betere buurt! Uiteraard vragen we iedereen hierbij 1,5 meter afstand te houden.

Op 23 april was Polle Janssens, directeur van Resto VanHarte, via een videoverbinding live in de studio te gast om te vertellen over Ik kook van harte voor jou en over Resto VanHarte. Presentatrice Pernille La Lau was zo enthousiast over de actie dat ze zelf tijdens de uitzending een soep bereidde om deze later langs te brengen bij een oudere buurvrouw. Daar kunnen we alleen maar heel blij van worden. Bekijk de uitzending hier.

In navolging op deze uitzending bracht Koffietijd de week erop één van de matches in beeld die tot stand kwam via Ik kook van harte voor jou. HetOpnames programma liet zien hoe Reineke uit Amsterdam kippensoep en burrito's langsbracht bij twee gasten van Resto VanHarte die nu niet kunnen komen eten. Ze had zich opgegeven via www.ikkookvanhartevoorjou.nl Vervolgens werd ze via onze Restomanager Anne gematcht aan twee gasten die graag een extra portie ontvingen. Bekijk de uitzending hier.

Wil je ook meedoen? Ga naar www.ikkookvanhartevoorjou.nl en meld je aan!

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact