Doneer nu!

Soep challenge in Lelystad

Vanwege de coronacrisis moest Resto VanHarte op 14 maart de deuren van haar buurtrestaurant in Lelystad sluiten. Vanaf dat moment konden we niet langer buurtbewoners bij ons uitnodigen voor een lekkere maaltijd en goed gezelschap. Nu het niet langer mogelijk is om samen te eten, zet Resto VanHarte andere middelen in om toch in verbinding te blijven met elkaar.

Vrijwel direct na sluiting van het buurtrestaurant zijn we verschillende initiatieven gestart om het contact met gasten en vrijwilligers te behouden. SoepDoor de coronacrisis dreigen meer mensen dan normaal te vereenzamen. Het werk van Resto VanHarte is dus extra belangrijk, juist nu. Daarom blijven we met onze gasten in contact via post, mail, nieuwsbrieven, telefoon en social media. Ook organiseren we ludieke acties waar alle inwoners van Lelystad aan mee kunnen doen.

Zo organiseren we bijvoorbeeld de Soep challenge. Iedereen heeft wel een favoriet soeprecept. Resto VanHarte roept inwoners van Lelystad op om hun favoriete soeprecept in te sturen. Hiervan wordt een digitaal receptenboek gemaakt. Resto VanHarte kiest elke week een winnaar uit de inzendingen. Deze winnaar ontvangt gratis verse soep op de stoep. Uiteraard houden we ons hierbij aan de richtlijnen van het RIVM. De winnaar kan de soep ook doneren aan een vaste gast van Resto VanHarte. Ook zin in soep? Neem dan contact op met Manon Geerlings, Restomanager, email: m.geerlings@restovanharte.nl of tel. 06-18345281.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact