Doneer nu!

Resto VanHarte weer open op meerdere locaties

Opening CovidResto VanHarte gaat deze maand op meerdere plekken weer open. In Alkmaar, Leiden, Amsterdam, Utrecht, Lelystad en Enschede kunnen we onze gasten binnenkort weer voorzien van een lekkere maaltijd én gezelligheid. Daar zijn we ontzettend blij om! Een overzicht van alle data en locaties van de Resto’s die weer opengaan is te vinden op reserveren.restovanharte.nl. Mee-eten kan uitsluitend door van te voren online te reserveren via reserveren.restovanharte.nl of telefonisch via 0900 900 3030.

Is het Resto in jouw buurt nog niet open? We doen er alles aan om weer zo snel mogelijk open te gaan. Op de plekken waar Resto VanHarte nog gesloten is, zijn we in dagelijks contact met de beheerders van de locatie over een mogelijke heropening. Tot die tijd gaan we door met andere activiteiten om met elkaar in contact te blijven. Houd in ieder geval onze website in de gaten om te zien wanneer je weer kunt reserveren.

Lekker, gezellig én veilig
Resto VanHarte wil dat samen eten lekker, gezellig én veilig is. Op de plekken waar we weer open gaan, gelden dan ook strikte hygiëneregels in het restaurantgedeelte en in de keuken. Verder nemen we de volgende RIVM-richtlijnen in acht: 

  • Reserveren is verplicht
  • We vragen je thuis te blijven bij griep- of verkoudheidsklachten
  • Bij binnenkomst zal met iedereen een persoonlijk controlegesprek plaatsvinden
  • Gasten zijn verplicht de algemene 1,5-meter regels van overheid en de specifieke regels en aanwijzingen van de locatie te volgen. Uitzondering hierop zijn gezinsleden uit één huishouden.
  • Betaling is alleen mogelijk met pin
  • Er is geen garderobe

We hopen je snel weer te zien! We kunnen ons voorstellen dat het allemaal wel een beetje wennen is. Heb je vragen of zorgen over je bezoek? Je kunt hiervoor terecht bij ons servicenummer 0900 900 3030, of via de mail info@restovanharte.nl.

 

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact