Doneer nu!

Resto VanHarte verzorgt maaltijdboxen in Rotterdamse buurt

resto Mack ma en zoonIn Rotterdam is het helaas vanwege de coronacrisis voorlopig nog niet mogelijk om Resto-avonden te organiseren. Om toch iets te kunnen betekenen voor de buurt verzorgen wij gedurende zes weken dertig maaltijdboxen per week voor mensen in de Provenierswijk. Buurtbewoners die hiervoor in aanmerking komen kunnen de dozen zelf afhalen bij buurthuis de Propeller. De maaltijdbozen bieden we niet alleen aan aan onze gasten, maar ook aan andere mensen in de buurt die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Hiervoor werken we samen met Wijkraad Provenierswijk en SOL. De distributie van de maaltijdboxen is mede mogelijk gemaakt door een donatie van Stichting Neyenburgh.

Lekker en gezond
In de maaltijdboxen zitten maaltijden voor vier dagen. De inhoud van de box is zorgvuldig samengesteld door het lokale team van Resto VanHarte. Het gaat om gezond en lekker eten waarmee iedereen eenvoudig zelf thuis een gerecht kan bereiden. Restomanager Mack Labbaci: “Nu we door de coronacrisis niet langer mensen bij elkaar kunnen brengen in het Resto, willen we op een andere manier iets doen voor de mensen die het hardst geraakt zijn door de crisis. We merken dat de maaltijdbox én het persoonlijke contact ontzetten gewaardeerd worden.”

Resto VanHarte Rotterdam op facebook

Naast de maalijtdboxen heeft Resto VanHarte Rotterdam veel initiatieven ontwikkeld om in contact te blijven met de buurtbewoners. Op de facebookpagina Resto VanHarte Rotterdam staan filmpjes en recepten hoe je zelf lekker een gezonde maaltijd kunt klaarmaken. Houd facebook ook in de gaten voor nieuws over de heropening.Maaltijdboxen mede mogelijk gemaakt door:


Logo VK

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact