Doneer nu!

Jong en oud ontmoeten elkaar tijdens MAGGI buurtdiners bij Resto VanHarte

Van 1 tot en met 8 oktober is het de Week tegen de Eenzaamheid. In dit kader organiseren MAGGI en Resto VanHarte deze week in samenwerking met ontmoetingsplatform Go Mingle speciale buurtdiners voor jong en oud. In zeven steden in Nederland genieten buurtgenoten van een betaalbaar driegangendiner inclusief een heerlijke Maggi-soep. Naast de gasten van Resto VanHarte en de leden van Go Mingle is iedereen van harte welkom om gezellig aan te schuiven. Dus heb je behoefte aan gezelschap, zin om (betaalbaar) uit eten te gaan of wil je nieuwe mensen leren kennen? Meld je aan!

De buurtdiners vinden plaats op de volgende data en locaties:

• Alkmaar: dinsdag 6 oktober, wijkcentrum Overdie
Amsterdam: woensdag 7 oktober, buurtcentrum de Meeuw en dinsdag 6 oktober, buurthuis Holendrecht
Dordrecht: vrijdag 2 oktober in Polderwiel
Lelystad: dinsdag 6 oktober, wijkcentrum Dukdalf
• Tilburg: dinsdag 6 oktober in wijkcentrum de Heyhoef
Venlo: dinsdag 6 oktober in buurthuis Ut Tref

Resto Vanharte Maggi
Reserveren is verplicht. Dit kan via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag tot 12.30 uur) of via www.restovanharte. Wil je zeker zijn van een plek, reserveer dan zo snel mogelijk. Naast de MAGGI ontmoetingsdiners organiseert Resto VanHarte nog vele andere activiteiten tijdens de Week tegen de Eenzaamheid. Kijk op https://reserveren.restovanharte.nl/ voor een activiteit bij jou in de buurt.

Ik kook VanHarte voor jou
Resto VanHarte en MAGGI hebben een gezamenlijke missie van het creëren van ontmoeting en verbinding middels de (soep)maaltijd. In dit kader lanceren zij samen een speciaal soeprecept. Tijdens de Week tegen de Eenzaamheid serveert Resto VanHarte de soep tijdens de MAGGI buurtdiners en beide organisaties roepen mensen op om de soep zelf thuis te koken voor een ander. Op deze manier kunnen zij zelf de maaltijd inzetten voor meer verbinding en elkaar ontmoeten in de buurt. Op www.ikkookvanharte.nl staat het recept van de soep en een flyer om anderen te laten weten dat je een extra portie soep kookt.

Resto VanHarte en Maggi
In 2019 organiseerden MAGGI en Resto VanHarte voor het eerst buurtdiners tijdens de Week tegen de Eenzaamheid. De diners waren een groot succes: jong en oud genoten samen van een heerlijk diner inclusief Maggi soep. Toen Resto VanHarte haar buurtrestaurants moest sluiten vanwege het coronavirus startten de organisaties samen de actie ‘Ik kook van harte voor jou’. Hierbij werden mensen opgeroepen om een extra portie van hun (lievelings)maaltijd te koken voor een ander. Resto VanHarte koppelde hen vervolgens aan vaste gasten die hun wekelijkse resto-avond moesten missen. Vele mooie matches tussen buurtgenoten waren het resultaat. Met de acties tijdens de Week tegen de Eenzaamheid 2020 continueren Resto VanHarte en Maggi hun samenwerking om eenzaamheid in Nederland tegen te gaan.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact