Doneer nu!

Jong en oud ontmoeten elkaar bij Resto VanHarte tijdens de Week tegen Eenzaamheid

Van 1 tot en met 8 oktober is het de Week tegen Eenzaamheid. In heel Nederland is er dan extra aandacht voor het thema eenzaamheid en vinden er speciale activiteiten plaats. Dankzij een donatie van Stichting BLADT Charity organiseert Resto VanHarte deze week vijf speciale diners voor jong en oud in Utrecht, Leiden en Enschede. Iedereen is welkom hierbij aan te schuiven. Dus heb je behoefte aan gezelschap, zin om (betaalbaar) uit eten te gaan of wil je nieuwe mensen leren kennen? Meld je aan!

Oma en kleinkind klein
Naast de diners in Utrecht, Leiden en Enschede organiseren we ook in andere steden buurtdiners voor jong en oud. Elke stad geeft zijn eigen invulling aan het thema. Zo helpen in sommige steden kinderen uit de buurt mee in de keuken en op andere plekken verzorgen studenten en middelbare scholieren de muzikale invulling van de avond. Ook aan de opa’s en oma’s is gedacht. In Leiden en Ede helpen de kleinkinderen van sommige gasten namelijk mee met het bereiden van een speciaal opa/oma en kleinkindmenu.

Kijk op https://reserveren.restovanharte.nl/ voor een diner bij jou in de buurt of bel 0900 900 3030 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Wees er snel bij, want er is per diner een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact