Doneer nu!

De Club van 100 in Lelystad

Club van 100 lelystadResto VanHarte Lelystad nodigt alle bedrijven en ondernemers in Lelystad uit om lid te worden van de Club van 100. Door € 100,-- te doneren wordt u lid en maakt u het Resto VanHarte Lelystad mogelijk om meer ontmoetingen tussen buurtbewoners tot stand te brengen. Met uw bijdrage adopteert u bijvoorbeeld een tafel voor zes personen of kunnen wij extra entertainment verzorgen. Ook kunnen wij met uw gift mooie (thema)diners organiseren. Door de ANBI-status van Resto VanHarte is uw gift fiscaal aftrekbaar.

Wij vermelden de namen van de leden van de Club van 100 op ons grote rode hart in het restaurant. Tevens vermelden wij alle nieuwe leden op onze facebook pagina. Aan het einde van het jaar ontvangen alle leden van de Club van 100 een uitnodiging voor een borrel.

Brengt u een nieuw lid aan voor de Club van 100? Dan kunt u gratis met twee personen dineren bij Resto VanHarte Lelystad. 

Steun ons en word lid van de Club van 100!

Neem contact op met Manon Geerlings, Restomanager Lelystad via m.geerlings@restovanharte.nl of bel 06 1834528.

Wilt u eerst een keer een kijkje komen nemen? U bent van harte welkom, reserveer via reserveren.restovanharte.nl

 

Zet je in voor een betere buurt

Ben jij een organisatietalent, goed in marketing of fondsenwerving? Wil je samen koken of je misschien op een andere manier inzetten voor de ander? Dan is Resto VanHarte op zoek naar jou. We hebben je hard nodig! Bij Resto VanHarte doe je het vrijwilligerswerk dat bij jou past.

  • vrijwilliger 2017 01
  • vrijwilliger 2017 01
  • vrijwilliger 2017 01
  • vrijwilliger 2017 01
  • vrijwilliger 2017 01

Doe mee!

Resto VanHarte biedt je de mogelijkheid om je kennis in te zetten voor vrijwilligerswerk waar je voldoening uit haalt. Zo help je mee aan een samenleving waarin mensen weer contact hebben met elkaar.  

Wat levert het je op?

Als vrijwilliger bij Resto VanHarte leer je nieuwe mensen kennen, vaak in je eigen buurt. Je werkt samen met bevlogen professionals voor een ambitieuze organisatie. 

Veel mogelijkheden

Wij zoeken altijd mensen voor de keuken of de bediening, communicatie & publiciteit of voor coördinatie & management. Meld je aan!

 

Keuken & bediening

Van vrijwillige chefkok tot helpen bij het inkopen doen, maaltijd bereiden, tafel dekken, de ruimte gezellig maken, afrekenen, gasten bedienen en opruimen. Iedereen heeft een taak en werkt samen.

Vacatures

 

Communicatie & publiciteit

Vrijwilligers en stagiairs communicatie en publiciteit helpen ons met bijvoorbeeld lokale promotie van activiteiten en de inzet van social media. Wil jij onze naamsbekendheid vergroten bij jou in de buurt?

Vacature

 

 

Coördinatie & management 

Ben jij de vrijwilliger die vanuit eigen kennis en ervaring meer verantwoordelijkheden naar je toe te wilt trekken? Of wil je je eigen Resto VanHarte starten bij jou in de buurt? Dan bieden wij de kans om jezelf te ontwikkelen. Je kunt management- of coördinerende taken op je nemen of een initiatiefgroep starten voor een nieuw Resto.

 

Interesse? Kom sfeer proeven bij het Resto bij jou in de buurt en kijk wat je voor ons kunt betekenen! We horen graag van je!

  • Stuur een e-mail naar sollicitatie@restovanharte.nl, vermeld daarbij wat jij wilt doen voor Resto VanHarte en in welke stad.
  • Bel met het VanHarte Centrum via 020 303 3030, vraag naar Oona van Vuuren, HR adviseur.
  • Of kijk bij de Resto-vestigingen voor contactgegevens van de Restomanagers.

Voor vrijwilligers is het gebruikelijk dat een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) wordt aangevraagd.

Word vrijwilliger bij Resto VanHarte!

Word vrijwilliger bij Resto VanHarte!Wil jij bijdragen aan een betere buurt? Ben je op zoek naar een plek waar je je kan inzetten voor de ander, nieuwe mensen kan leren kennen en de ruimte krijgt om je talenten te ontwikkelen? Kom dan als vrijwilliger werken bij Resto VanHarte. We hebben je hard nodig! Bij Resto VanHarte doe je het vrijwilligerswerk dat bij jou past. Wil zoeken altijd mensen voor de keuken of de ediening, communicatie & publiciteit of in coördinatie & management? Meld je aan!

Bekijk hier de video over werken als vrijwilliger bij Resto VanHarte

Keuken & bediening

Wil jij helpen bij het doen van de inkopen, de maaltijd bereiden, tafel dekken, de ruimte gezellig maken, afrekenen, gasten bedienen en opruimen? We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers in de bediening of in de keuken.

Communicatie & publiciteit

Vrijwilligers en stagiairs communicatie en publiciteit helpen ons met bijvoorbeeld lokale promotie van activiteiten en de inzet van social media. Wil jij onze naamsbekendheid vergoten bij jou in de buurt?

Coördinatie & management

Ben jij de vrijwilliger die vanuit eigen kennis en ervaring meer verantwoordelijkheden naar je toe te wilt trekken? Dan bieden wij de kans om jezelf te ontwikkelen. Je kunt management- of coördinerende taken op je nemen of een specifiek project begeleiden.

Interesse? Kijk hier voor de lijst met actuele vacatures of neem contact met ons op. We horen graag van je!

Eenmalige donatie met belastingvoordeel

Als u een eenmalige schenking doet aan Resto VanHarte, geldt voor de fiscale aftrekbaarheid een minimum- en een maximumgrens. Als het jaartotaal van alle schenkingen die u aan goede doelen doet meer is dan 1% procent van uw bruto inkomen, dan kunt u het bedrag boven die 1% van de belasting aftrekken (met een minimum van € 60 per jaar). Het maximumbedrag dat u mag aftrekken is 10% van uw bruto-inkomen.
 
Rekenvoorbeeld
U schenkt Resto VanHarte eenmalig een bedrag van € 500. Uw bruto-inkomen bedraagt € 35.000. U mag dan € 150 als aftrekpost opgeven (€ 3500 min € 350 (1% van € 35.000) = € 150). Het bedrag dat u als aftrekpost opvoert, mag in dit geval niet hoger zijn dan € 3.500 (10% van uw bruto-inkomen).
 
Met vragen over schenken kunt u terecht op www.notaris.nl of bij de Notaristelefoon (0900 - 346 93 93, elke werkdag van 9.00 tot 14.00 uur).

Schenken met belastingvoordeel

belastingvoordeelDankzij onze ANBI-status kunt u standaard uw giften aan Resto VanHarte als aftrekpost bij uw belastingaangifte opvoeren als deze tussen de 1 en 10 procent van uw verzamelinkomen zijn.

Wilt u maximaal profiteren van het belastingvoordeel over al uw schenkingen aan Resto VanHarte? En uw giften voor de komende jaren goed geregeld hebben? Ga dan een periodieke schenkingsovereenkomst met Resto VanHarte aan. In deze overeenkomst legt u voor minimaal 5 jaar vast dat u een vast bedrag per jaar gaat schenken. De gift is vastgelegd in een schriftelijke schenkingsovereenkomst. Hierdoor is uw bijdrage jaarlijks geheel aftrekbaar van uw inkomstenbelasting. Tussenkomst van een notaris is niet nodig.

Voordelen voor u zijn:

• Uw gift is volledig aftrekbaar van uw belastbaar inkomen, ongeacht de hoogte van uw gift of inkomen. U ontvangt dus een deel van uw gift terug van de Belastingdienst. Het belastingvoordeel is afhankelijk van uw inkomen, het inkomen van uw fiscale partner en de leeftijd van u beiden. Dit voordeel kan wel oplopen tot 52 procent.
• U kunt uw donatiebedrag zelfs verhogen. De belastingdienst betaalt in dat geval mee aan uw gift. Bruto geeft u meer, maar netto blijft u hetzelfde betalen. Voordeel is dat Resto VanHarte meer mensen kan helpen met uw gift.

Volg het voorbeeld van Pieter Bruijn

Pieter Bruijn is één van de mensen die Resto VanHarte op deze manier steunt: “Na het overlijden van mijn vrouw, ben ik in een sociaal isolement terechtgekomen. Dankzij Resto VanHarte heb ik mijn leven weer op de rails gekregen. Ik heb nieuwe mensen ontmoet en ben actief geworden in de wijk. Ik besef nu hoe belangrijk initiatieven als Resto VanHarte zijn en steun ze dus ook financieel. Schenken via een vaste periodieke schenking vind ik de makkelijkste manier. Ik krijg een groot deel terug via de belasting. Een mooie manier om mensen te helpen die het hard nodig hebben. 

Download hier het formulier. Heeft u vragen of wilt u meer advies of begeleiding? Neem dan contact met ons op via info@restovanharte.nl of 020 303 3030.

Meer artikelen...

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact