Onze Resto's

vanharte onzerestos

Uit eten bij Resto VanHarte
Resto VanHarte is een sociaal buurtrestaurant. Buurtbewoners ontmoeten elkaar hier en genieten samen van een betaalbaar, goed en gezond driegangendiner. We zijn te vinden in bijna 50 buurten in Nederland, meestal in een school of een buurthuis met een professionele keuken. Kom langs en schuif gezellig aan. Iedereen is welkom om te komen eten bij Resto VanHarte.

Klik rechts op de stad van je keuze om te zien waar bij jou in de buurt een Resto is of reserveer direct online.

Kosten
De prijs voor een driegangenmaaltijd in de Resto's is rond de € 7. Sommige Resto's zijn wat duurder, andere wat goedkoper, maar altijd zijn de diners vers, gezond en betaalbaar. Wie het bedrag van rond de zeven euro aantoonbaar niet kan opbrengen, betaalt € 4. Kinderen betalen de helft en zijn natuurlijk ook van harte welkom!  

Reserveren .
Reserveer gratis online of bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (10 cent per minuut). Reserveren kan vanaf 10 dagen van tevoren. 

 
"In bijna 40 buurten in Nederland bieden Resto VanHarte restaurants één of twee avonden per week betaalbare en gezonde driegangendiners aan, meestal in een school of buurthuis met een professionele keuken. Ontmoet je buurtgenoten. Kom langs en schuif gezellig aan. Iedereen is welkom om te komen eten bij Resto VanHarte. Klik rechts op de stad van je keuze om te zien waar bij jou in de buurt een Resto is of reserveer direct online."

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact