Doneer nu!

Bezoekster: Marja

Marja JansenMarja Jansen (60 jaar) komt sinds een jaar regelmatig eten bij Resto VanHarte Noordwijkerhout.

Leuke gesprekken


“Vorig jaar september tipte een vriendin van mij me dat het leuk was bij Resto VanHarte Noordwijkerhout. Ze vroeg of ik zin had om mee te gaan en dat had ik wel. In Noordwijkerhout heb je lange tafels, ik zit iedere keer op een andere plek. Meestal gaan we met z’n vieren, ongeveer twee keer per maand. We hebben altijd leuke gesprekken. Omdat ik steeds met andere mensen praat, is het erg wisselend en daar geniet ik van.”

Tiramisu maken


“Buiten Resto VanHarte heb ik mijn eigen praktijk voor mensen die uit elkaar gaan. Ik regel alles voor hen, ik ben MfN registermediator. Verder is koken een grote hobby. Samen met mijn man zitten we in drie kookclubjes. Iemand had gezegd dat ik goed was in het maken van toetjes en dit was Resto ook ter ore gekomen. Ze hebben mij toen gevraagd of ik het zag zitten om eens het nagerecht te verzorgen tijdens een Resto-avond en dat leek me wel wat! Het werd tiramisu. Mijn man heeft me gelukkig wel geholpen, want vooral het mengen was een grote klus. Dat moet echt met de hand, namelijk. Uit mijn hoofd gingen er zo’n 60 eierdooiers is en 15 pakjes mascarpone van 250 gram. Van de gasten hoorde ik dat ze het heerlijk vonden!”

Optredens tijdens het eten


“In Resto VanHarte Noordwijkerhout is er vaak iets extra’s tijdens het eten: optredens, sprekers of speciale groepen. Dat is vaak plaatselijk. Zo was er een jeugdorkest en de burgemeester en de wethouders zijn ook een keer uitgenodigd. Ook wordt er aandacht besteed aan Sinterklaas of Pasen. Dan komt de Sint langs of krijgen we een paaseitje bij de koffie. En met kerst was er een echt kerstmenu. En er zijn vaak thema-avonden.”

Respect voor het vrijwilligersteam


“Het team heeft echt oog voor detail. Ik heb echt bewondering voor hen, het is een harmonieus team. Ze hebben er lol in, het loopt gestroomlijnd en ze doen hun best om een leuk menu te maken. Dat wordt zorgvuldig gedaan. Dat is echt knap en daar heb ik respect voor. Iedereen, die daar is, waardeert dat. Dat zie je, iedereen gaat er met veel plezier naartoe.”

 

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact