Doneer nu!

Bezoekster: Christien

ChristienChristien Rovers (76 jaar) eet twee keer in de week bij Resto VanHarte Den Bosch en twee keer in de week bij Resto VanHarte Tilburg.

 

Vaste gast

“Een aantal jaar geleden is mijn man overleden en sindsdien ben ik dus weduwe. Ik kon mij toen herinneren dat ik eens een uitnodiging bij de Wijkwinkel gehad voor Resto VanHarte en daarom besloot ik om eens een kijkje te gaan nemen. Daarvoor kon dat nooit, omdat ik voor mijn man moest zorgen. Dat was eind september 2008. Ik kom dus al 11 jaar bij Resto VanHarte. Twee keer in de week ga ik naar Den Bosch en twee keer in de week naar Tilburg.”

Veel hobby’s


“In het dagelijks leven doe ik veel aan mijn hobby’s. Ik maak kaarten, ik houd van legpuzzels en op het moment doe ik veel ‘diamond painting’. Daarnaast zit ik op mijn laptopje en ik heb een erg lieve buurvrouw die komt kijken hoe het met me gaat. Voor de rest leef ik van dag tot dag. Ik heb niet veel plannen, maar ben erg tevreden. Bij Resto VanHarte hebben we veel plezier onder elkaar, dus het is fijn dat ik daar zo vaak naartoe kan.’

Feestelijke opening Resto VanHarte Hambaken


“In Den Bosch werd een Resto-locatie heropend: Hambaken. Thomas (de Horecamanager) had aan mij gevraagd of ik het restaurant officieel wilde openen, omdat ik al heel lang gast van Resto ben. Het was hartstikke leuk om dat te doen! We zaten allemaal aan tafel en om 18 uur werd ik geroepen. De anderen dachten dat ik op het matje geroepen werd, maar ik wist wel beter. Er hingen een lint van ballonnen dat ik door mocht knippen. Thomas zei: ‘Bij deze wordt Resto VanHarte Hambaken feestelijk geopend.’ En toen knipte ik het lintje door.”

Resto VanHarte Hambaken is iedere dinsdagavond geopend. Ook een keertje mee-eten? Reserveer online via reserveren.restovanharte.nl of bel naar of bel 0900 900 3030. Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (35 ct. per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten)

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact