Doneer nu!

Bezoeker: Popko

PopkoPopko Helmus (65 jaar) eet al vijf jaar iedere dinsdag bij Resto VanHarte Alkmaar Overdie.

“Op mijn verjaardag, ik werd 65, was mijn stoel versierd bij binnenkomst. Ook werd er voor me gezongen en ik kreeg ook nog een mooie kaart met felicitaties. Dat was echt heel erg leuk en attent! Het is sowieso erg gezellig bij Resto VanHarte. Er komen leuke mensen en er zijn aardige vrijwilligers, ik kan heel goed met ze opschieten. Ze zijn altijd heel erg vriendelijk, het is gewoon een leuke groep! En alles is top georganiseerd. Ook het eten is altijd lekker!”

Vervroegd pensioen

“Zes jaar geleden ben ik met vervroegd pensioen gegaan. Ik kreeg een mooie aanbieding en die heb ik gepakt. Ik werkte als kraammachinist bij de Hoogovens. Daarvoor deed ik van alles, bijvoorbeeld vrachtwagenchauffeur en heftruckchauffeur. Omdat ik alleen ben, kaart ik veel. Dat doe ik door heel Alkmaar. Op sommige dagen heb ik een vaste maat, maar op andere dagen speel ik alleen. Ik doe ook wel eens mee aan toernooien. Voor de rest zit ik veel op Youtube en ik houd van lezen.”

Vijf jaar bij Resto VanHarte

“Ik kom al zo’n vijf jaar bij Resto VanHarte, bijna iedere dinsdag eet ik mee in Resto VanHarte Alkmaar Overdie. Eigenlijk ben ik er gewoon ingerold. Samen met een vriend van mij, Johan, kwam ik bij Wijkcentrum Overdie op dinsdag klaverjassen. Toen zijn we op gegeven moment gewoon gebleven om daarna te eten. Dat doen we dus nog steeds en ik hoop dat ik dat nog lang zal blijven doen!”

Wil je ook een keer komen eten in Alkmaar? Of op een andere locatie? Kijk op reserveren.restovanharte.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact