Restovrijwilliger voor Resto VanHarte vrijwilligersplek / participatieplek

Ben jij iemand die altijd een affiniteit heeft gehad met de horeca? Vind je het leuk om mensen met elkaar te verbinden? Vind je het leuk om aan één tafel te zitten met mensen met verschillende achtergronden en een leuk gesprek met ze aan te gaan? Meld je dan nu aan als Restovrijwilliger voor Resto VanHarte.

Omschrijving

Resto VanHarte organiseert lekkere en betaalbare driegangendiners voor buurtbewoners. Iedereen is welkom om samen te eten en elkaar beter te leren kennen. De drijvende kracht achter Resto VanHarte zijn de vrijwilligers in de keuken en bediening. Aan hen biedt Resto VanHarte kansen voor een zinvolle actieve rol in de samenleving en de mogelijkheid om zich te ontplooien.

Werkzaamheden

Jij bent verantwoordelijk voor het dekken van tafels en de aankleding van het Resto. Bovendien houd jij je bezig met het serveren van maaltijden en het waarborgen van het warme Resto-gevoel. Ook is het belangrijk dat je hygiënisch en veilig te werk gaat. Aan het einde van de Resto-avond help je met het af- en opruimen.

Vaardigheidseisen

Je bent sociaal en vriendelijk tegenover de gasten en je medevrijwilligers. Je bent bereid om hygiëne-normen te leren en in de praktijk te brengen. Bovendien is het belangrijk, maar niet noodzakelijk, dat je affiniteit hebt met koken en voedsel. Je bent bereid de vaardigheden te leren die nodig zijn om in de bediening de werkzaamheden goed uit te voeren.

Bijzonderheden

Alle kennis van twaalf jaar ervaring van Resto VanHarte is gebundeld in de VanHarte Academie. Resto VanHarte biedt haar vrijwilligers de kans om diverse trainingen te volgen aan de VanHarte Academie. Na de trainingen weet je bijvoorbeeld alles van voedselveiligheid (het HACCP diploma) en het sociaal gastheerschap.

Interesse? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, ik heb interesse in een vrijwilligersfunctie:

* verplichte velden

Voor vrijwilligers is het gebruikelijk dat een VoG wordt aangevraagd.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact